24 d’agost, 2010

El projecte de 10 Sentits i el seu blog


Ja fa uns quants mesos que la gent de 10 Sentits ha tret al mercat el primer resultat del seu projecte. Es tracta de 10 enòlegs catalans amb vocació, que comparteixen les ganes de fer projectes on puguin desenvolupar els seus coneixements al màxim sense haver-se de cenyir a les restriccions del mercat.

Els seus primers vins, després d'uns anys de treball, ja han sortit a la llum. Els que venen aquest any són 4 vins blancs, vinificats com si fossin negres, de varietats gairebé perdudes. El seu valor no està en si el producte final és més o menys afruitat o perfumat, sinó que són el resultat d'aplicar tècniques enològiques arriscades, novedoses o poc utilitzades, sumat al fet de treballar amb unes varietats desconegudes avui en dia (una d'elles ni tan sols s'ha pogut determinar quina és, tot i ser analitzada pel banc de varietats europeu).

A MoltBo aviat tindrem els seus vins a la venta, però mentrestant podeu adquirir-los a través del seu blog, on també hi podreu trobar articles ben interessants com el que us suggerim: http://www.10sentits.cat/2010/08/24/danys-per-vent/