22 de setembre, 2008

Valoracions del vins de MoltBo

Ens ha arribat des dels elaboradors, un parell de correus on ens expliquen que els seus vins han estat molt ben valorats per la crítica mundial. Es tracta dels vins Ònix (Clàssic), de la Vinícola del Priorat i dels Mas de Masos, Masos d´en Cubells i Sirsell del Celler Capafons-Ossó.

Respecte a l'Ònix (Clàssic), Robert Parker a la darrera publicació del Wine Advocate l'hi dóna 89 punts explicant que és "elegant al paladar, una profunditat excel·lent i un acabament pur" comentant, finalment, que es pot pendre durant els pròxims vuit anys. Un comentari excel·lent per un vi jove, gràcies a les característiques dels vins que es fan al Priorat i al fet que el raïm prové de vinyes velles (que el fa evolucionar més lentament).

Dels vins del Celler Capafons-Ossó en parla Thomas Matthews a la revista Wine Spectator. En destaca el que estan fats a partir de la garnatxa. Dóna 94 punts al Mas de Masos del 2004, que diu que estarà al seu punt òptim entre el 2010 i el 2020. Puntua amb 91 punts el vi Masos d´en Cubells del 2004, anotant que per gaudir-lo plenament, s'ha de veure a partir del 2010; igual que el Sirsell 2005, que puntua amb un 90.