10 de novembre, 2009

La botiga online de MoltBo (www.moltbo.com) ja té a punt les nueves propuestes de lots de Nadal

La botiga online de MoltBo ja disposa del nou catàleg de Nadal amb les propostes de regals per aquest 2009. Els lots que proposa MoltBo són fets de productes d’alimentació artesanals de petits elaboradors d’arreu de Catalunya. L’objectiu de MoltBo és posar a l’abast del consumidor productes de qualitat que sovint no es troben fàcilment a les botigues convencionals i donar a conèixer petits elaboradors a un públic interessat per la gastronomia i l’alimentació de qualitat.

El catàleg d’enguany s’estructura en cinc famílies inspirades en les dates assenyalades de les festes de Nadal. En cada família hi ha diferents trams de preus que van des dels 17,25 euros fins als 124.


Pensant en el 25 de desembre hi ha la família Nadal, que es basa en productes típics d’aquestes dates com els torrons, les neules i el cava. La Sant Esteve es composa dels productes més arrelats a la nostra gastronomia com l’oli d’oliva, el formatge, els embotits, les melmelades o els vins. La família Els Innocents trenca esquemes amb propostes originals i productes agosarats com les galetes de pesto o de iogurt, l’oli d’oliva i mandarina o la melmelada de taronja amb crema de cacau. La Cap d’Any està formada per caixes de vins i caves catalans per brindar pel futur, i la Reis per combinacions on el vi és el protagonista, acompanyat per formatges i embotits.