19 d’octubre, 2009

Nous lots per aquest Nadal

MoltBo ja té nou catàleg de lots pensats per aquest Nadal. Després de treballar-los durant els últims mesos, destapem les propostes inspirades en les diferents festes nadalenques.

Per començar hem creat la família Nadal; el dia de Nadal, tret de sortida a les festes. Una taula per compartir amb productes que, un cop l’any, es converteixen en imprescindibles. Torrons, neules, cava... no hi falta de res.

Pensant en el 26 de desembre hem creat la família Sant Esteve: Senzillesa i qualitat es dónen la mà en aquesta festa típicament catalana. Productes bàsics del rebost, reflex de la nostra tradició més arrelada. Olis i vinagres, formatges, embotits, melmelades i patés.

Amagada entre tantes festes familiars, trobem la festa dels Sants Innocents, el 28 de desembre: Transgressió, diversió, sentit de l’humor... El toc divertit, original i atrevit. Per aquells que tenen ganes de posar a prova el seu paladar! Galetes de pesto, oli d'oliva i mandarina, melmelada de taronja amb crema de cacau, entre altres. Una família de lots sorprenent!

Per celebrar l'últim dia de l'any hem creat la família Cap d'Any, quan la festa no és festa sense una copa d’un bon cava. O de vi...

Finalment tenim un final de festa que, curiosament, és la primera gran festa del nou any: Reis. El dia dels regals, per a petits i grans. Una miqueta de tot acompanyat de bon vi per acabar les festes amb el millor sabor de boca. I començar l'any amb bon peu i amb el paladar satisfet.

Esperem que t'agradin les nostres propostes. A nosaltres ens encanten i sabem que si les proves a tu també també les trobaràs molt bones.